Om oss

Andreas Larsson
larsa15

Göteborgare som tillbringar större delen av fisketimmarna på Västkusten i jakten på havsöring. När det är säsong för brunöring och regnbåge blir det givetvis en del utav detta fisket också.
Medarbetare i flugfisketidskriften Allt om Flugfiske.
Mail: larsmago@hotmail.com

Peter Granstav
33627131-8RKVB-2

Uppvuxen i Göteborgs norra skärgård har gjort att havsöringsfisket är det som ligger närmast till hands. Är en allätare vad gäller flugfisket och gillar att experimentera både vid städ och fiske.
Ibland kan ”Allt eller inget” vara ganska slående för mig.
Skriver sparsamt för olika fisketidskrifter.
Mail: p.granstav@gmail.com

Mathias Åberg:

Torrflugefiskande Örebroare med en dragning mot den realistiska flugbindningen. Binder även en och annan klink eller fallskärmshacklad dagslända, flugor som i slutänden oftast fiskar bäst.
Mail: fiskedare@hotmail.com

Marcus Vaahto
11970573703_fa556e0be6_m

Torrflugefrälst helhetsidealist, som söker spänning, utveckling och lugnet. Mängden bundna flugor ökar i något snabbare takt än vad kvaliteten höjs. Drömmer om att en dag hitta ett ”eget” vatten, där Öringen stiger som förr. Örebroboende bergslagsprodukt.

Lucas Bäck
DSC_3562

Göteborgaren som älskar torrflugefiske efter brunöring. Tillbringar även en del tid på kusten efter västkustens silver.
Mail: lucas_back@msn.com

Karl Önning
10527754_10154400785810487_5708331257191841502_n

Västeråsaren i gänget, som har svårt att hålla sig sansad när öringarna stiger till ytan och slukar insekter i lugna ”head n´ tail-vak”. Trots förkärleken till lugnet uppe i fjällvärlden har intresset för hårt slit efter kustens silver vuxit explosionsartat de sista åren. Flugbindning är en stor del av mitt flugfiskeintresse, binder det mesta men just flugor för kusten är favoritgenren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Flugfiske efter öring